De Producten

producten1

We bieden een variatie aan produkten die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. Onze meest populaire produkten staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze produkten, aanbiedingen en andere opties.

ER GOED UITZIEN IS GEEN TOEVAL MAAR HET RESULTAAT VAN CONSEQUENTE HUIDVERZORGING

 

Deynique Producten

producten2

Deynique staat voor een “therapeutische behandelmethode” die lichaam en geest betrekt in de totale cosmetische aanpak. Als Deynique-specialiste ken ik de werkstoffen en de combinatiemogelijkheden ervan. Deze kennis verwerk ik in een persoonlijke, probleemgerichte therapie. Als Deynique-specialiste ben ik professioneel opgeleid en volledig thuis in het omvangrijke werkveld van Deynique Aloë Vera Cosmetics.

Wat gebeurt er na uw 21e levensjaar

producten3

Met het klimmen der jaren gaat de natuurlijke activiteit van de huid achteruit. De elasticiteit wordt minder, de celdeling verloopt trager en de opperhuid wordt dunner. De meeste huidsoorten zijn door Ultra Violette straling reeds aangetast. Als u helemaal niets doet aan huidverzorging dan begint het ouderdomsproces al op 21 jarige leeftijd. De microstructuur verandert op 2 manieren:
a. de groeven worden groter en breder. Er ontstaan rimpels.
b. het bindweefsel verliest haar stevigheid. De huid gaat er verslapt uitzien.

Wat kan Deynique daar tegen doen

Het geheim van Deynique is de combinatie van Aloë Vera en systeemverzorging.  Deynique produkten met zuivere Aloë Vera zijn heel speciaal. Aloe Vera is een van de meest effectieve natuurlijke ingredienten voor een schoonheidsproduct. Doordat Deynique het procede van het koud extraheren toepast behoudt het aloe vera sap al zijn natuurlijke, werkzame stoffen. Daarom zijn Deynique Aloë Vera produkten zo waardevol en krachtig.

Kennismakingsgesprek

producten5

Tijdens het kennismakingsgesprek is het noodzakelijk om duidelijk te maken wat wij voor elkaar kunnen gaan betekenen. Wat wilt u bereiken met huidverzorging en wat moet er gedaan worden om tot een goed resultaat te komen. Het doel waaraan continue gewerkt moet worden. Als u dat ook wilt dan is het perfect want… samen is het mogelijk een blijvend mooi resultaat te bereiken. Het is daarom noodzakelijk dat u, die een mooiere huid wilt, hieraan meewerkt. Een mooie huid wordt het resultaat van de dagelijkse verzorging.

Twee keer per dag uw huid verzorgen met de juiste produkten.
De verantwoording voor een mooie huid ligt bij u. Hoeveel wilt u in uzelf investeren? Hoe belangrijk is een mooie huid voor U.

Alles doen in de belang van de huid van de klant

Een huid behandelen is geen kunst, een huid verbeteren en een goede begeleiding vraagt vakmanschap en inzicht. De juiste produkten op het juiste moment. De produkten werken op de langere termijn als een permanente schoonheidskuur.

Het is mogelijk de produkten naar u toe te zenden. Hierbij vragen wij betaling vooraf en brengen wij 7,50 euro verzendkosten in rekening.
Verder kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze produkten, aanbiedingen en andere opties.

Biologische produkten op zuiver plantaardige basis, opgezet door dr. Med. Christine Schrammek, dermatologe, allergologe. GREEN PEEL kruidenpeeling. Tegen acné- littekens – grove porieën – onreine huid. Een nieuwe huid in 5 dagen!

producten7                                              schrammek1

 

 

Copyright © 2018 Huidstudio Beauté.

Alle rechten voorbehouden.