Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden

U kunt u hier aanmelden
voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandelingen

 

Lichtflitstechnologie

Voor definitieve ontharing – Pigment – Acné – Vasculair (couperose) De ideale methode voor permanente ontharing en huidverbetering. IPulse is de nieuwste innovatie op het gebied van de bekende lichtflitstechnologie, maar in vergelijking met de oude systemen stukken beter: vlugger en veiliger. Bij conventionele behandelmethoden ontstaan vaak problemen bijvoorbeeld bij mensen met lage kleurcontrasten tussen haar en huid.

 

De iPulse werkt vriendelijker en veiliger doordat precies het juiste warmteprofiel in de huid wordt afgegeven. Daardoor is het systeem ook zeer geschikt voor huidverjonging en het verwijderen van pigmentvlekken, gesprongen adertjes, couperose, acné etc.

Dankzij de dubbele straler biedt het iPulse systeem meer energie per cm2 en wordt het behandelde oppervlak niet alleen breder maar ook dieper bestraald dan met de conventionele systemen. IPulse heeft duidelijk minder flitsen nodig om het beste resultaat te bereiken! Dat levert u voordeel op in geld en tijd ! US FDA APPROVED

 

Green Peel

EEN NIEUWE HUID IN 5 DAGEN, DE METHODE MET JARENLANGE ERVARING

HOE WERKT GREEN PEEL CLASSIC
HERWIN JOUW NATUURLIJKE SCHOONHEID MET DE KRACHTEN VAN DE NATUUR

Zuivere, natuurlijke substanties werken samen om jouw schoonheid te herstellen!
Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek door kwalitatief getrainde professionele schoonheidsspecialisten. Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.
De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling.

De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde produkten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.


Acné voor en na behandeling


Voor en na een anti-aging behandelkuur


Voor en na behandelkuur couperose, erytheem (roodheid).

 

Meso/Myotonologie Huid Therapie

Een aangename manier van behandelen zonder inspuitingen of chirurgische ingrepen door middel van transdermale porotation en electro-impulsen. De huid wordt beter doorlaatbaar en kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen en beschadigingen herstellen. Belangrijk daarbij is dat deze stoffen microfijn, schoon en steriel zijn. De meso-therapie wordt ingezet tegen: Anti-aging – Ouderdoms- en pigmentvlekken – Inflammaging – Cellulites – Striae en Borstversteviging

Extra geldt de gezichtsspiertraining. Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van repeterende elektro-impulsen. Het doel hiervan is de contouren van het gezicht te verstevigen en te herstellen. Dankzij de computertechniek is het mogelijk om fijne gezichtsspiertjes op te sporen en te activeren. De met myo getrainde spieren kunnen het natuurlijk verouderingsproces in het gezicht vertragen en de gelaatsspieren verstevigen. De gezichtsuitdrukking wordt weer ontspannen, vitaal en levendiger.

Heeft u rimpels, lijntjes en een strenge uitstraling ? myo – push up voor het gezicht!

 

Aquabrasie

Met de nieuwe aquabrasie wordt de huid snel zuiver, glad en gelijkmatig. Je spaart tijd en je geniet van een aangename behandeling.

Aquabrasie masseert op circulaire wijze, verwijdert verhoorning (ook puistjes), reduceert slakken en haalt onreinheden en alles wat stoort van het gezicht. Met een aangename waterdruk wordt een dubbele peeling bewerkstelligd en met behulp van vacuümtechniek worden de afgebroken stoffen direct opgezogen. Ter vitalisering, kalmering en bescherming worden vitaminen, mineralen en antioxidanten op de behandelde huid aangebracht.

Zichtbaar minder lijntjes en rimpeltjes, gelijkmatige teint, fluweelzacht huidoppervlak, dat tot in de diepste poriën zuiver en gaaf is. Hoge hydratatie, grotere soepelheid, minder onreinheden. Na de aquabrasie is er voor elk huidtype een speciaal anti-agingprogramma. Het verwijderen van de verhoorning geschiedt op een zachte, maar grondige wijze. Je kan ondertussen lekker ontspannen.

Queensring bindweefselmassage

Queens Ring Bindweefselmassage vermindert verhardingen Anti-stress

Een Slanker Silhouette met DERMA-LYSE

De overtollige kilo’s willen we graag snel weghebben. Daarvoor gebruiken we in de lichaamsbehandelingen onze ultrasonen en luminologie met de Strijk-en-Rol techniek. Overtollige vetcellen worden geëlimineerd en afgevoerd via de lymfe. Deze Derma-Lyse methode zorgt voor een strakkere buik en billen en stevige borsten. Een huid met cellulites en striae kan verbeteren en verdwijnen met deze methode. Ook het gelaat kan met de ultrasound luminologie techniek verstevigd worden.

 

 .